Facebook Canvas

FACEBOOK CANVAS – ET VÆRKTØJ TIL DIN DIGITALE MARKETING

Facebook Canvas er et fantastisk værktøj til at give dine besøgende en ekstraordinær oplevelse gennem annoncer på Facebook ved at kombinere billeder, beskrivelser, slideshows, videoer, produkter på en interaktiv grænseoverflade.

Canvas er andet end bare normale annoncer. På trods af, at det kun er gyldig til smartphones, er det en smart måde at bringe brands og produkter til livs på din mobil. Mange brands bruger Facebook Canvas, da det sammenkobler billede, tekst og GIF fil for at give brugeren en ekstraordinær oplevelse.

Det er utrolig nemt og overskueligt at bruge. Canvas Ads giver dig muligheden for at skræddersy og designe din egen page i Facebooks eget setup. Du kan anvende forskellige elementer fra Facebook-paletten; animation, grafik, video, lyd, tekst og mere. Værktøjets layouts kan næsten bruges på alle sociale medier. Med dette skaber du flot grafik og markedsføring til brugerne.

Hvorfor benytte Facebook Canvas?

Facebook Canvas eller tidligere kendt som Kanvas er nærmest et mobilt katalog som åbner vejen til Facebooks digitale verden. Virksomheder får chancen for at inddrage brugerne i en nær interaktiv oplevelse omkring et vist produkt eller koncept.

Med programmet bringer virksomheder deres verden tættere på kundernes. Som Facebook beskriver det på deres hjemmeside, så er Canvas nogle slags lynoplevelser fordelt i slides, som man kan rulle op og ned. Du kan vise din virksomheds- eller butiks højdepunkter, produkter og services til omverden. Skab rigt indhold i dine lynoplevelser som fanger potentielle kunders opmærksomhed. Oplevelserne kan du konstruere i Facebooks værktøjer i Business Manager; under ”Lynoplevelse” (Kanvas). Er det første gang, du bruger programmet og er lidt i tvivl – vær dog ikke bekymret! Canvas dirigerer dig til lige, hvordan man gør.

Canvas sætter dig ind i en helt ny verden. Takket være dette kan du rode rundt samt opdage helt nye ting og sager. Du kan bruge alverdens værktøjer, elementer og farver osv. Det handler stort set om at kombinere ovenstående faktorer og skabe indholdsrige lynoplevelser. Canvas er nemt at finde på Facebook, du skal blot søge efter Facebook Canvas på søgefeltet.

Læs mere om Admatic Digital