Om Admatic Digital

Vi er et digitalt marketingbureau bestående af specialister, der arbejder med Google Ads, SEO, webdesign og paid social. Sammen kan vi tiltrække nye kunder og skabe vækst med en stærk digital strategi

300+ Virksomheder hjulpet

Teknologier vi arbejder med
og specialiserer os i

Hos Admatic Digital arbejder vi på tværs af det brede felt, som til sammen udgør digital marketing. Vi har specialister inden for Google Ads, sociale medier, webdesign og meget mere. Vi er specialiseret i en bred vifte af platforme og programmer, og vi arbejder altid på at dygtiggøre os yderligere. 

Vi afsøger altid muligheder for at forbedre os, og hvis der er nye trends, platforme eller tilgange, som kan optimere vores arbejde og de resultater, vi kan skabe, så implementerer vi gerne det. 

Vil du høre mere om, hvilke platforme, vi specialiserer os i, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til digital succes? Så kontakt os gerne allerede i dag. 

Vi er stolte af vores resultater

Vi er stolte af de ekstraordinære resultater, vi kontinuerligt skaber i vores arbejde. Vores dedikation og engagement har været med til at opbygge dybtgående partnerskaber, som varer i lang tid. Disse langvarige samarbejder er fundamentet for vores succes og en kilde til stolthed for hele vores team.

Vores fokus på kvalitet, innovation og kundetilfredshed har bidraget til at opbygge et stærkt omdømme i vores branche. Vi forstår vigtigheden af at lytte til vores kunders behov, og vi stræber altid efter at overgå deres forventninger. Det er gennem denne tilgang, at vi har formået at opretholde gensidig tillid og respekt i vores forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Sammen vil vi fortsætte med at skabe en positive resultater og sætte nye standarder i vores branche. Vi ser med spænding frem til mange flere år med succesfulde samarbejder og banebrydende resultater.

fortsætter samarbejdet tre måneder efter aftaleindgåelsen. Det er vi enormt stolte af. Det viser os, at vi gør en forskel for vores samarbejdspartnere.

af vores samarbejdspartnere oplever en stigning i henvendelser og konverteringer efter første måned. Tallet vidner om vores effektivitet.

af vores samarbejdspartnere kan godt forestille sig, at vi fortsat arbejder sammen næste år. Vi er glade for den store tillid og fortsætter arbejdet.

af vores samarbejdspartnere oplever øget synlighed på tværs af søgemaskiner og andre digitale platforme. 

Team af digitale specialister med passion for at skabe udvikling

Siden dag ét har vores fokus været på at levere strategier og services, der giver vores kunder de bedste muligheder for at få succes og opleve konstant udvikling. Vi hjælper vores kunder med at skabe digital synlighed.

Hos Admatic er vi et passioneret team af digitale specialiser, hvor vi vægter faglighed højt. Vi dygtiggør os konstant inden for de nyeste teknologier, der relaterer sig til digital marketing. 

Vi har i vores team fokus på personlig udvikling, trivsel og høj faglighed. Admatic Digital består af et lille team af specialister, der hver især specialiserer dig inden for deres felt. Vi lægger både hjerne og hjerte i vores arbejde og gør altid en ekstra indsats.

Virksomheder, der har opnået kraftig vækst

Kemal Seker
Kemal Seker
Valentinos Pizza
Læs mere
Deres hjemmesider spiller og deres service er tiptop. De leverer altid som aftalt, og support er altid til rådighed. Vi sætter snart i gang med Facebook Ads og tvivler ikke på at resultaterne kommer. Mange hilsner herfra
Selma Yassin
Selma Yassin
TOP PROFFESIONELT MØDE
Læs mere
TOP PROFFESIONELT MØDE - satte sig godt ind i min case og der var relevant FLOW OG SYNERGI. Blev helt blæst af den professionalisme - fleksibilitet og ansvarlighed. Du bliver taget godt om - Kan klart anbefales.Mange hilsner herfra
Frederiksberg Massage
Frederiksberg Massage
God service og gode resultater
Læs mere
Admatic har under hele forløbet været professionelle og hjælpsomme. Prinsen er yderst fornuftig i forhold til service og resultat, jeg har fået virkelig god hjælp her. Jeg har oplevet det modsatte hos andre, der tilbyder samme services, hos Admatic leverer de hvad de lover, og lidt til. Mvh Jan Frederiksberg massage
Cafe Sesa
Cafe Sesa
tilfreds kunde herfra
Læs mere
tilfreds kunde herfra. kan klart anbefale dem
Aurum Guld og Sølv
Aurum Guld og Sølv
Super behagelige og kompetente fagfolk
Læs mere
Vi tog selv kontakt til ADMATIC da vi havde hørt godt om dem, og det indtryk blev også godt bekræftet hele vejen igennem. Utrolig imødekommende folk, som har brugt tid til at sætte sig ind i vores koncept og har leveret varen trods tidspres. Behagelige folk at tale med og som har blod på tanden til at udvikle sig sammen med kunden.
Mike Kaastrup
Mike Kaastrup
De leverer bare på opgaven!
Læs mere
De kan virkelig levere på opgaven. Vi tog fat i Admatic, da vi have behov for at løfte vores hjemmeside og sætte i gang med markedsføring. Vi startede indledningsvis med en klar plan omkring hjemmesiden og de fulgte alle steps til døren. Vi har efterfølgende sat gang i Google annoncering og har øget raten for henvendelser og aftaler. En stor skulderklap fra os til jer. Store roser herfra. Mange hilsner Mike og holdet
Rasmus Lassen
Rasmus Lassen
Admatic gør en stor forskel
Læs mere
Har længe været kunde ved Admatic Digital og har kun roser at give af. Servicen er i top, deres kvalitet er uden lige og deres viden er on point. Er du forretningsdrivende og vil have en hjemmeside- og marketingbureau der kan gøre en forskel, skal du vælge Admatic Digital. Tak for samarbejdet og indsatsen. Rasmus Lassen fra Ø'en
Nicolai Dam
Nicolai Dam
Råd og vejledning i topklasse
Læs mere
Råd og vejledning i topklasse. Altid hurtige til at svare og handle. Kun anbefalinger herfra. Vi anbefale alle der søger seriøs markedsføring at kontakte Admatic
Mikkel Krebs
Mikkel Krebs
Facebook og TikTok er deres force
Læs mere
Facebook og TikTok er deres force. De er hurtig ude efter videomateriale som de kan bruge i markedsføringen og er altid til rådighed. Massere af hilsner fra teamet. Vi ser frem til samarbejdet i det nye år.
Rebecca Leegaard
Rebecca Leegaard
Flot hjemmeside...
Læs mere
Flot hjemmeside… Jeg har fået lavet en hjemmeside og marketing via Admatic. Jeg er yderst tilfreds og synes at hjemmesiden er blevet rigtig flot og har fået gode resultater af marketing. Personalet er meget hjælpsom og hurtig til at hjælpe. Jeg kan varmt anbefale at benytte Admatic Digital.
Martin Højborg Nielsen
Martin Højborg Nielsen
Positiv oplevelse
Læs mere
Vi har kun positive ting at fortælle. Admatic Digital er et stærkt team. Vi har fået udarbejdet en fremragende hjemmeside som vores kunder har rost os for. De følger planen til punkt og prikke, og leverer som lovet.