Breadcrumbs

De fleste har oplevet websites, hvor brugervenligheden og overskueligheden langt fra har været i højsædet. Man kan imødegå disse problemer ved hjælp af breadcrumbs. Det er navigationlink, som har en positiv indvirkning på brugernes oplevelse, når de besøger et website.  De overskueliggør ligeledes hjemmesiden for Google og kan derfor være gode for SEO

Hvad er breadcrumbs? 

De er navigationslink, som skaber et overblik over, hvor du befinder dig på et givent website, og hvilken sammenhæng der er mellem én side og de øvrige sider på websitet. De gør, at du nemt kan navigere dig tilbage til de forrige sider, du besøgte på websitet. En nem og overskuelig navigation er derfor et vigtigt for et websites brugervenlighed. De er mest relevante på større hjemmesider med adskillige underside, som hurtigt kan blive uoverskueligt. På mindre sider er de ofte ikke nødvendige.

Breadcrumbs er dog ligeledes vigtige for søgemaskineoptimeringen af dit website. De forbedrer linkstrukturen på hjemmesiden, hvilket er vigtigt for Googles navigeren og forståelse af din side og dets indhold. 

Læs mere om Admatic Digital

seo analyse - ikon