Fremhævet case

Tæppelager - Webshop, content & marketing

Tæppelager.dk har fået en ny webshop, videomateriale der skiller sig ud + 1000 salg via Google & Facebook annoncer siden start

Facebook & Google ads oversigt
0 %
Øget omsætning
+ 0 %
Øget antal besøgende
0 K
Organisk søgninger
0 %
Stigning på SoMe
admatic digital marketing bureau

Brug for mere trafik på din website?

Vi har løsningen og hjælper virksomheder med, at vækste.
Website, content & marketing

Hvorfor valgte de Admatic Digital?

Tæppelager valgte Admatic Digital, da de var på udkig efter en samarbejdspartner, som de kunne benytte som sparringspartner på hele marketingssatsen. Derudover søgte de efter et bureau med kompetencerne til at udvikle deres digitale marketingsstrategi med henblik på Facebook & Google annoncer.

Admatic Digital´s primære opgave på Facebook har været at skabe et skalerbart setup med fokus på ROAS. Derfor har Tæppelager også fået udarbejdet annoncebanner, reklamevideo samt billeder af deres madretter. Det visuelle materiale og kommunikationen har haft en stor rolle i opbygningen af annoncerne. Vi har udover fokus på Facebook annoncer, også udarbejdet Google ads til dem, som har skabt en endnu stærkere synergi i Tæppelager’s marketing setup.

Udarbejdelse af webshop

Webshop til Tæppelager

Tæppelager ønskede en webshop, hvor deres kunder kan købe deres produkter online. Tæppelager har siden de har fået en ny webshop, kørt med marketing og fået mere end 1500 konverteringer.

Vi har kørt med shopping annoncer på Google og haft fokus på remarketing. Vi har gennem vores samarbejde været helt nede på det taktiske niveau og formået at pushe særtilbud og populære produkter ud til Tæppelagers kunder på de rigtige tidspunkter, så volumen af både omsætning og salg er steget markant. Dette er helt uden at gå på kompromis med ROAS og det overordnede afkast. Via vores Google Shopping-kampagner har vi været synlige for Tæppelagers potentielle kunder.

Website, content & marketing
Hvad siger Tæppelager?

”Jeg er ekstremt overrasket over hvad Admatic Digital har leveret på et halvt år. Det er stort set hvad vi har leveret selv på 2 år”

”Admatic Digital har været med til at udvikle os til helt nye højder. De er altid med på sidelinjen, og de er altid med til, at komme med nye ideer for hvordan vi kan vækste”

”Vi har efter udarbejdelsen af vores webshop og digital marketing oplevet en helt ny gennemgang af kunder.
Både på den nye webshop, men også i vores fysiske butikker”

Læs mere om nogle af vores kundecases

Skatteinform: SEO har bevirket stigning i relevant organisk trafik

Skatteinform har haft et indgående ønske om gode positioneringer på keywords, relevante for deres specialiserede revisionsfaglige ydelser. Skatteinform befinder sig i dag i top 10 postioneringer i søgeresultaterne på hele 556 søgeord og har de seneste 6 måneder oplevet en stigning af organisk trafik på hele 43 %. Virksomhedens leadgenering kommer i dag af den organiske trafik.

Clinic Balance: Content, organiske opslag og Meta Business Ads

Clinic Balance er blandt markedets mest kompetente kosmetiske klinikker. Med en forarbejdet virksomheds- og konkurrent analyse i hånden gik vi i fællesskab med Clinic Balance i gang med at udforme klinikkens brandidentitet ved første en website og derefter ved ugentlige organiske opslag på Facebook og Instagram samt præciseret annoncering. Clinic Balance i dag blandt de mest vellidte klinikker.
Skal vi ringe dig op?

Hos Admatic er vi drevet af lysten til at skabe stærke digitale
kunderejser og bæredygtige resultater, der i særdeleshed kan
mærkes på bundlinjen. Er du klar til at høre mere?