SEO TEKSTER

For at optimere din rangering og synlighed på søgemaskinerne, er det vigtigt, at din webside og dens sider er optimeret med søgeord og sætninger der har et unikt indhold og som giver mening.

“Content is King” – Bill Gates

Hos Admatic Digital ved vi, at Bill Gates fortsat har ret i at “Content is King”.

Det ved vi fordi vi kan se, hvordan søgemaskinerne reagerer på en websides indhold. En websides indhold er afgørende for, hvordan din webside rangerer på en søgemaskine som Google.

Netop af den grund, har vi også valgt at specialisere os i at udarbejde unikt og søgemaskineoptimerede tekster, da netop den indholdstype vægter højt i eksempelvis Googles krav til websider.

Kunsten at skrive SEO tekster

Unikke. Relevante. Fængende.

Sådan arbejder vi med SEO tekster

Med stærke SEO-tekster eller artikler, vil du hjælpe din webside på vej til en top placering i søgemaskinerne, og dermed gør det lettere for din målgruppe at finde dig.

Hos Admatic Digital har gjort tekstforfatning til et af vores specialer, da vi ved, at det har en stor betydning for din placering på Google og de andre søgemaskiner.

Ved at alliere os med journalister og sproglige akademikere, leverer vi vores samarbejdspartnere helt unikke tekster som er udarbejdet med udgangspunkt for Googles krav og SEO metodikker. 

Hvad er SEO tekster helt præcist?

SEO tekster kan være af forskellige typer og have forskelligt indhold. Det afgørende er, at teksterne er unikke, relevante og giver brugeren viden om det søgte.

Derudover skal de leve op til Google og de andre søgemaskiners krav om indhold. For eksempelvis Google er et af de helt store krav brugerens tilfredsstillelse. Kravet er at brugeren skal have svar på de spørgsmål der i første omgang ledte brugeren ind i websiden.

Som nævnt foroven kan SEO tekster være af forskellige typer og have forskelligt indhold. Se bare forneden: 

  • Produktsider, der beskriver produkter og serviceydelser
  • Guides, der giver brugeren ny viden
  • Infografik, der indeholder billeder, tekst eller data på en visuel behagelig måde
  • Diasshows, der indeholder billeder eller samt ledsagende tekster
  • Ordlister, der skitserer definitioner på begreber og udtryk i en given branche
  • Kataloger, der giver brugerne links til webstedet og nyttige ressourcer
  • PDF-filer, der vises på internettet og kan søge på Google
  • eBøger, der vises på internettet

SEO tekster tiltrækker de rigtige besøgende til din hjemmeside.

Unikke SEO-tekster med det rette indhold, kan hjælpe din webside med at tiltrække flere besøgende, leads og konverteringer.

Det siger sig selv, at søgende klikker sig ind på websider der er relevante for dem. Finder de indholdet, heriblandt teksterne relevant, bliver de også længere på websiden.

Netop ordet ‘relevant’ har en stor betydning for om eksempelvis Google gider fører dit indhold op på de første sider. Teksterne skal være relevante, unikke og der skal være tænkt SEO ved udarbejdelsen af dem. Har man tænkt disse elementer ind i sine tekster der fremgår på websiden, kan man godt regne med, at de organiske leads er godt på vej.

Hos Admatic Digital er vi specialister i at udarbejde SEO-tekster. De tekstforfattere vi har tilknyttet ved, hvad SEO-teksterne skal indeholde. Men det går ikke kun ud på at udarbejde tekster som gør Google og de andre søgemaskiner glad. Den tekst vores tekstforfattere udarbejder, har også til formål, at begejstrer de besøgende. For vi har bemærket, at besøgstiden på en webside tit er længere, når det indeholder nogle fængende tekster. Og vi ser at længere besøgstider også betyder flere konverteringer, hvilket betyder, at den besøgende foretager det som websiden gerne vil have pågældende til at gøre – enten at foretage et køb eller efterspørge en ydelse.

Du kan derfor regne med, at vores tekstforfattere er gearet til at leverer produkter, der ikke bare giver din webside flere besøgende, men også giver de besøgende lyst til blive og handle.

Skal vi snakke om Facebook?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Facebook, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.