SEO-ANALYSE

Admatic Digital vil gerne tilbyde dig en SEO-analyse helt gratis og uforpligtende – den kan vise dig, hvordan du øger din trafik, får flere besøgende og opnår en større omsætning

Få en dybdegående SEO analyse – tydelig, givende og gratis

Hos Admatic Digital vil vi gerne vise dig, hvordan din hjemmeside præstere. Og det har vi forpligtet os til at gøre helt frit og kvit. Kontakt os i dag og lad os sammen sætte en dato og et tidspunkt af til at gennemgå din hjemmesides funktionalitet med henhold til søgemaskinerne. Vi giver gerne en kop kaffe.

Vores analyse vil fortælle dig, hvordan du øger din synlighed, opnår mere trafik og skaber en større fortjeneste.

Gennemsigtig. Værdiskabende. Omkostningsfri.

Hvad er det Admatic Digital helt præcis gør?

Step #1: Det helt store overblik

Vi starter ud med at foretage en større analyse. I denne indgår en dybdegående konkurrentanalyse og søgeordsanalyse. Vi går hårdt til den for at være helt præcis. Vi ser på hvor du befinder dig nu, hvordan markedet for din branche og erhverv ser ud, og vi analyserer dine kunders bevægelser på Google og de andre søgemaskiner og hvordan de bevæger sig rundt på de andre digitale kanaler der findes.

Herefter udarbejder vi en endelig evaluering af dit nuværende set-up og strategi. Ved at gribe det an på den måde, danner vi os overblik over din hjemmeside og dens konverteringsrate. Vi får altså et klart billede af, hvor mange af dine besøgende der egentlig bliver dine kunder. Dette giver os også en mulighed for, at strikke en sammenhængende vækststrategi sammen, hvor udgangspunktet er, hvordan vi får flere af dine hjemmeside besøgende til at henvende sig eller blive kunder.

Hvordan implementeringen af dette skal ske, hvordan vi arbejder så effektiv som muligt og hvordan vi skaber en fundamental succes, gennemgår vi sammen med dig.

#Step 2: Optimering af webside og andre marketingkanaler

Bliver vi enige om at indlede et samarbejde, sætter vi i gang med eksekveringen af strategien, som er udledt af SEO-analysen.

Helt konkret betyder det, at vi går i gang med optimeringen af din hjemmeside. Selve optimeringen betyder, at vi foretager søgemaskineoptimerende ændringer på din eksisterende eller nye hjemmeside. Det kræver teknisk snilde, erfaring og kreativitet. Det går ud på at tilpasse websiden søgemaskinernes krav om struktur, indhold og relevans.

Vi sørger for at de forskellige sider kryds linker til hinanden og vi inkorporere de rigtige søgeord og sætninger ind i din hjemmeside.Vi sørger også for at bearbejde hjemmesidens metabeskrivelser, optimere overskrifterne og sikre at den fremstår præsentabel både for brugerne og søgemaskinerne. Vi sørger for at Google og de andre søgemaskiner kan arbejde med din webside, og lede trafik og kunder til den.

Step #3: Analyse og rapportering

Når det hele er sat op og vi kan se at det spiller, går vi ind og kigger på, hvilke kanaler der leverer tilbage på din investering, også kaldet ROI. Vi undersøger, hvilke elementer i søgemaskineoptimeringen der giver godt igen og hvor den giver mindre godt igen.

Det kan vi netop gøre, da vi fortsat har fokus på din virksomhed, i tiden efter at alt er faldet på plads. Vi monitorer vores redskaber til at analysere hjemmesidens tal og hvordan søgemaskineoptimeringen reagere. Når tallene er udledt og vi har strikket en analyse sammen, gennemgår vi den med dig og fortæller dig ligeledes, hvor det går rigtig godt og hvor vi måske skal korrigere en smule. Med det sikre vi, at hjemmesiden kun står tilbage med det der fungere.

Skal vi snakke om Facebook?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Facebook, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.

Vil du gøre din virksomhed præsentabel, øge websidens trafik og opnå en større indtjening? Så kan en SEO-analyse give god mening

En SEO analyse kan sammenlignes med et servicetjek af din bil.

Når du kører bilen på værksted, vil mekanikeren oftest tilsætte bilen til en computer, som kan foretage en analyse af din bils tilstand. Ved fejl vil computeren slå ud og underrette mekanikeren.

Princippet i udarbejdelsen af en SEO analyse er den samme. Ved at undersøge en webside i dybden med de rette værktøjer, kan man danne sig et klart billede af en websides elementer som er af betydning for dens synlighed i søgemaskinerne.

Derudover kan SEO-analysen også fortælle dig, hvad der skal til for, at din webside opnår en bedre ranking i søgemaskiner som eksempelvis Google.

En SEO-analyse kan altså hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget der skal til for at optimere din webside til gode placeringer på søgemaskinerne og de mange andre marketingskanaler.

Vi dedikerer os til at sikre, at vores samarbejdspartnere lykkes. Først der vil vi også lykkes.

Hos Admatic Digital har vi specialiseret os i at udarbejde en SEO analyse, som går detaljeret til værks i forhold til, hvad der kan hjælpe lige præcis dig og din webside op i søgemaskinernes bedre rankings og forøge dens synlighed.

Vi vil nemlig gerne have at du lykkes, og give dig en større forståelse og viden om, hvordan du gør det.

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson som fører planen i mål. Med vores stærke SEO strategier og redskaber, vil vi give dig og din virksomhed det bedste udgangspunkt for at vokse, øge sin indtjening og opnå en større afkast på bundlinjen.

Vores eneste interesse er nemlig at vi sammen vokser, og kan kigge hinanden i øjnene og fortælle, at vi næppe kunne have fundet en bedre samarbejdspartner.