Digital marketing på Linkedin og sociale medier. Opnå øget henvendelser og vækst.

Hvad kan LinkedIn gøre for dig der arbejder med B2B virksomheder?

LinkedIn er i modsætning til de fleste andre sociale medieplatforme, en marketingskanal tiltænkt mennesker, der har en beskæftigelse for øjet. Er man arbejdssøgende eller arbejdsgiver, eller søger man nogle bestemte kompetencer til at udføre en opgave, er Linkedin den platform at søge mod.

Hos Admatic Digital oplever vi, at Linkedin ikke er relevant for alle. Men for at fastslå om det kan give mening i dit tilfælde, er det vigtigt, at diskutere hvilke markedsføringsmål man har, og om Linkedin skal være en marketingskanal som skal bruges for at nå målene.  

Hos Admatic har vi hjulpet erhvervsdrivende, hvis primære målgruppe var andre erhvervsdrivende, med at nå ud til en langt større gruppe virksomheder, end de havde håbet på i første gang, gennem netop Linkedin deres forretning.

Hvad er fordelene ved LinkedIn?

Hvorfor skal du bruge LinkedIn?

Hvordan bruger du LinkedIn?

Hos Admatic Digital bruger vi Linkedin meget strategisk. Vi ved at der er et hav af forskellige virksomheder og erhvervsdrivende på Linkedins platform. Men til stadighed oplever mange, at de ikke rigtig får noget igen fra Linkedin. Det har du helt sikkert oplevet, hvis du har bevæget dig bare en smule rundt på Linkedin.

Hvis du også er en dem der har forsøgt dig med at bruge det, har du nok oplevet, at sendte invitationer for at skabe forbindelse til modparten, stigningen i profilvisninger og folk der liker dine opslag ikke har resulteret i genereringen af kunder eller relevant netværk.

Hvis ovenstående scenarie lyder bekendt, kan vi oplyse dig, at du ikke er den eneste der har det på den måde. Den eneste grund til at du ikke oplever Linkedin som givende, har at gøre med, at du ikke bruger de rigtige redskaber og strategier for at få de mange konverteringer der findes i Linkedin. 

Marketing gennem Linkedin. Nå ud til B2B

Skal vi snakke LinkedIn?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om LinkedIn, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.