INSTAGRAM ANNONCERING

Over 700.000 dansker bruger dagligt Instagram. Brug Instagram som en platform der kan hjælpe din virksomhed mod mål

Nå ud til din målgruppe

Vores dygtige annoncerings team vil arbejde tæt med dig for at forstå din virksomhed. Hos Admatic Digtal opretter vi annoncer, der forbinder dig til mennesker, der elsker dine produkter og tjenester – hvilket sikrer, at du når ud til det rigtige publikum. En god Instagram-annoncering vil hjælpe din virksomhed med en strøm af kunder og øget indtægt.

Når vi har fastlagt din målgruppe via en dybdegående analyse, opretter vi indhold med en ‘wow-effekt’ og opretter indlæg til din Instagram-side regelmæssigt. Dette vil hjælpe med at tilskynde flere besøgende til at følge dig.

Tal med en af vores account managers i dag, og find ud af hvor meget Instagram annoncering kan gøre for din virksomhed.

Fordelene ved Google Shopping

DEMOGRAFISK BASEREDE MÅLGRUPPER

MODERNE, VELFUNGERENDE TRACKING/REMARKETING

GODE MULIGHEDER FOR STÆRKE DATAMÅLGRUPPER

PrisoverblikINSTAGRAM HAR ET STÆRKT SAMMENSPIL MED BL.A. FACEBOOK

Hvordan arbejder Admatic Digital med Instagram?

Profiloptimering, hashtags og søgeordsanalyse

Før vi sætter i værk analyserer vi altid din Instagram profil, dit nuværende setup og markedet for din forretning. På den baggrund hjælper vi med at få det meste ud af din tilstedeværelse. Her kigger vi bl.a. på, hvordan vi kan at øge troværdigheden og engagementet. Er der styr på dit profilbillede? Din biografi? Dine stories? Efterfølgende arbejder vi med en dybdegående søgeordsanalyse for at sikre, at du bliver fundet på de rigtige søgninger, hvilket vi kombinerer med indsigt i dine hashtags for at øge dit reach og ultimativt styrke din tilstedeværelse.

Organisk vækst, annoncering og stærk tilstedeværelse

Admatic Digital sørger for at poste regelmæssige opslag og stories, der styrker din tilstedeværelse på Instagram og hermed skaber branding, awareness og ultimativt salg. Denne indsats kombinerer vi med annoncering, der sikrer, at de rette kunder ser dit feed og dine ydelser på det rigtige tidspunkt. Vi ved det virker. For vi har gjort det utallige af virksomheder og personer der har haft ønske om at øge opmærksomheden omkring deres brand. Med den rigtige tilgang, er det muligt at skabe en stærk tilstedeværelse.

Vi sætter fokus på netop dine følgere og dine spændende historier

Vi har fokus på at pleje dine eksisterende følgere samtidigt med, at vi arbejder aktivt med at få flere. Vi ved det er afgørende, at din profil fremstår aktiv og har interaktioner med andre profiler. Vi går derfor konkret ind og arbejder med engagement. Derudover tager vi kontakt til relevante influencers, der afspejler dit brand og virksomhed, og hører dem om de vil indlede et samarbejde med os som kan hjælpe med optimere din profil. Dette kombinerer vi med en fortælling om din virksomhed. Med års erfaring på bagen, har vi specialiseret os i at lave Instagram historier der vækker interesse, skaber henvendelser og øger følgere på profiler.

Skal vi snakke om Facebook?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Facebook, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.