GOOGLE SHOPPING ADS

Sælger din virksomhed fysiske produkter? Så er Google Shopping lige netop et af de bedste marketingkanaler du kan benytte dig af. Hos Admatic Digital bygger vi dine Google Shopping annoncer op fra bunden, og giver dig den bedste forudsætning for at opnå succes

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er de annoncer, man ser, når man søger efter et bestemt produkt på Google.

Denne annonceformat er til fysiske produkter. For butikker i salgbranchen og webshops er det den ideelle måde, at markedsføre sine produkter på.

Vores tilgang sikrer din virksomhed effektivitet og afkast på dit Google Shopping budget

Vi opretter det hele for dig

Google Shopping er en af de bedste måder at fremhæve din konkurrencedygtige priser og produkter til millioner af mennesker. Bruger du det ikke i øjeblikket? Så kan vores team hos Admatic Digital hjælpe dig med det hele og garanterer din virksomhed succes.

Personlig account manager

Du skal vide, at du kan stole på de mennesker, der administrerer dine annoncer. For Admatic Digital er forholdet mellem vores samarbejdspartner vigtigt, og vi vil sikre, at vi rapporterer regelmæssigt om effektiviteten af din konto, samt giver support og rådgivning regelmæssigt.

Vi har fokus på resultater

Vi skræddersyer en Google Shopping kampagne, som passer lige netop til din virksomheds behov. Med det skaber unikke kampagner som passer til din virksomhedsprofil og gør din produkter særlige. Med den tilgang sikre vi profitable kampagner der skaber afkast.

Sådan hjælper vi dig med Google Shopping

Hos Admatic Digital opretter vi Google Shopping annoncer som gør det nemt for dine kunder, så de nemt og overskueligt kan klikke på det produkt de ønsker. Vi tilbyder professionel hjælp og rådgivning, og sørger for at målrette mod dine potentielle kunder.

Har du en webshop, og endnu ikke prøvet Google Shopping, så kan du trygt overlade opgaven til Admatic Digital. Kontakt os idag, og få en gratis analyse af din virksomhed.

Fordelene ved Google Shopping

Større synlighed

Konverterer bedre

Effektiv rapportering

Prisoverblik

Er du eksisterende samarbejdespartner eller en mulig ny? Så tøv ikke med at kontakte os!

Hos Admatic er vi drevet af lysten til at skabe stærke digitale kunderejser og bæredygtige resultater, der i særdeleshed kan mærkes på bundlinjen. Er du klar til at høre mere om, hvordan vi kan skabe vækst for dig?

ÅBNINGSTIDER

*Lukket lørdag og søndag

FØLG OS

Skal vi ringe dig op?