GOOGLE REMARKETING

Når potentielle kunder klikker sig ind på din webside, er et besøg sjældent nok. Med Google Remarketing er det muligt, at målrette annoncer mod ubeslutsomme brugere der tidligere har besøgt din side

Vil du have det bedste ud af dine remarketing annoncer?

Remarketing giver dig mulighed for at målrette annoncer mod mennesker, der allerede har fundet en interesse i din webside eller brand. For remarketing går ud netop ud på at nå dem der fundet dig.

Konverteringsraten for førstegangsbesøgende på en webside er estimeret til at være 2 %. Det lyder ikke af meget. Du har sikkert allerede investeret at den besøgende i første omgang besøger din webside. Derfor er det vigtigt at du ikke giver slip på den besøgende.

Lad os hjælpe dig med at vække deres interesse på ny og bringe dem tilbage så du kan få afsluttet salget eller opfordre dem til at foretage den handling du eftersøger.

Desuden er det vigtigt at pointere, at vores måleredskaber kan tyde den besøgende bevægelsesmønster, hvorfor det er lettere for os at bringe dig tilbage til konkurrencen om deres interesse hurtigt og effektivt.

Er du klar til at drage af remarketing & retargeting? Kontakt os i dag, og en af ​​vores display-remarketing-specialister vil tag kontakt til dig.

Lær hvordan vi hos Admatic Digital arbejder med remarketing og kan hjælpe din virksomhed

Resultatorienteret

Vi indleder et tæt samarbejde med dig og foretager en dybdegående analyse af din virksomhed. Alene på den måde kan vi finde frem til, hvordan vi skaber de bedste resultater. Ved at undersøge hvem dine besøgende er, hvad der fører dem ind på din webside i første omgang og hvilke søgeord de har brugt, kan vi fastslå, hvordan vi kan følge dem med annoncer, efter de har klikket sig væk.

Tæt opfølgning

Det går ikke, at man sætter nogle annonceringskampagner op og lader det være ved det. Vi ved at løbende ændringer, konfigurationer og forbedringer er afgørende for, at det hele fungerer optimalt og at du mærker effekten af remarketing. Kort fortalt: Vi slipper ikke hvor vi starter, men er på hele vejen igennem. Dag for dag.

Passioneret

Hos Admatic Digital nyder vi at se vores arbejde og brugte tid bærer frugt, hvilket vi alene kan, hvis vi kan se øgning i dine konverteringer og omsætning. Da ved vi at vi har levet op til det vi netop kan – hjælpe dig til flere henvendelser og vækst. Netop det er vores passion. Derfor stiller vi os ikke tilfredse med halve løsninger. Vi går hele vejen.

Skal vi snakke om Facebook?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Facebook, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.