Google remarketing og annoncering mod specifikke målgrupper

Vil du have det bedste ud af dine remarketing annoncer?

Remarketing giver dig mulighed for at målrette annoncer mod mennesker, der allerede har fundet en interesse i din webside eller brand. For remarketing går ud netop ud på at nå dem der fundet dig.

Konverteringsraten for førstegangsbesøgende på en webside er estimeret til at være 2 %. Det lyder ikke af meget. Du har sikkert allerede investeret at den besøgende i første omgang besøger din webside. Derfor er det vigtigt at du ikke giver slip på den besøgende.

Lad os hjælpe dig med at vække deres interesse på ny og bringe dem tilbage så du kan få afsluttet salget eller opfordre dem til at foretage den handling du eftersøger.

Desuden er det vigtigt at pointere, at vores måleredskaber kan tyde den besøgende bevægelsesmønster, hvorfor det er lettere for os at bringe dig tilbage til konkurrencen om deres interesse hurtigt og effektivt.  

Er du klar til at drage af remarketing & retargeting? Kontakt os i dag, og en af ​​vores display-remarketing-specialister vil tag kontakt til dig.

Lær mere om Google Ads

Lær hvordan vi hos Admatic Digital arbejder med remarketing og kan hjælpe din virksomhed

Skal vi snakke Google Remarketing?

Ring eller skriv ind til os, hvis du er interesseret i at tale nærmere om remarketing og retargeting, dens betydning for vækst, øget henvendelser og større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.