Google Display skaber opmærksomhed omkring din virksomhed

Googles Displaynetværk omfatter en stor samling af websider, som viser Google Ads annoncer.

Display Annoncer kan vises på mange forskellige måder. De kan både forekomme som tekst, video, billede og animerede annoncer.

Hvis du vælger at annoncere på displaynetværket, har du flere muligheder for at målrette dine annoncer mod en specifik målgruppe. Du kan selv være med til at vælge, hvilke specifikke sider din annoncer skal placeres på. Men bare rolig. Vi ved ofte hvilke sider der passer til din virksomhedsprofil.  

Admatic arbejder med google display og sikre flere henvendelser og øget opmærksom omkring din virksomhed.
Kontakt os

Lær hvordan vi hos Admatic Digital arbejder med Google Display og kan hjælpe din virksomhed

Hos Admatic Digital starter vi ud med at analysere, hvordan display marketing passer ind i din digitale marketingstrategi. Vi søger efter at finde de placeringer, vi med sikkerhed ved, kan skabe engagement og flere konverteringer. Med forbehold for dine ønsker og behov, går vi ind og laver en strategi for hvilken kampagnetype der passer lige netop din virksomhed. Vi danner os et overblik over, hvad der er giver bedst mening at fokusere på for din virksomhed og opretter annoncerne derefter.

Skal vi snakke Google Display?

Skal vi tale nærmere om Google Display og hvordan den kan være dit redskab til øget vækst og et større afkast. Vi er klar på telefonen eller på kontoret, hvor vi gerne byder dig på noget koldt eller varmt. Vi kan også kigge forbi dig. Det er helt uforpligtende og gratis.