Få flere kunder med Google Ads

Google Ads er en annoncerings tjeneste, der leveres af Google selv. Det er oprettet til virksomheder, der ønsker at markedsføre deres produkter og tjenester for brugere der gør brug af Google.

Ved at etablere en Google Ads konto, kan du angive et budget for, hvad du gerne vil bruge på annonceringskampagner, som hjælper dig op på Googles side 1.

Du betaler alene for at befinde dig på den første side, når besøgende klikker sig videre ind i din annonce. Denne annonceringsform kaldes også ‘Pay Per Click’ eller PPC. 

Læs mere om Google Ads

Hvad er fordelene ved Google Ads?

Hvorfor skal du bruge Google Ads? 

Skal vi snakke vækst via Google Ads?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Google, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis. 

Digital marketing på sociale medier og søgemaskiner.

“Ingen er så passionerede og dedikerede, som vi er.”

– Admatic Digital

Vi brænder for at skabe værdi

Derfor finder du i Admatic Digital en partner, hvis eneste formål er, at arbejde på at gøre din virksomhed succesfuld.

Vores team har hjulpet utallige af virksomhedsejere, små som store, med online markedsføring, og i langt de fleste tilfælde har det vist at skabe en værdi virksomhedsejerne ikke havde forestillet sig det kunne.

Det skyldes ene og alene at vi arbejder efter principperne om effektivitet, kompromisløshed og vækst. 

95%

fortsætter samarbejdet tre måneder efter aftaleindgåelsen. Det er vi enormt stolte af. Det viser os, at vi gør en forskel for vores samarbejdspartnere.

90%

af vores samarbejdspartnere oplever en stigning i henvendelser og konverteringer efter første måned. Tallet vidner om vores effektivitet.

97%

af vores samarbejdspartnere kan godt forestille sig, at vi fortsat arbejder sammen næste år. Vi er glade for den store tillid og fortsætter arbejdet.