GOOGLE ADS

FÅ FLERE HENVENDELSER, ØGET INDTJENING OG MÅLBARE RESULTATER MED GOOGLE ADS

VI ER CERTFICERET GOOGLE PARTNER

Admatic Digital udarbejder og optimerer Google Ads kampagner for virksomheder Danmark over. Vi hjælper både B2B og i særdeleshed B2C virsomheder med at nå ud til både nye og eksisterende målgrupper via verdens største søgemaskine – Google.

Google Ads kan bruges på mange forskellige måder:

  • Skabe større synlighed omkring virksomheden
  • Hjælpe til flere henvendelser telefonisk og via mail
  • Øget salget af virksomheden produkter

HVORDAN FUNGERER GOOGLE ADS?

Google Ads er en platform som Google har stillet til rådighed for virksomheder, med det formål, at de kan tiltrække kunder, som virksomheden ønsker. Det er derfor vigtigt, at annoncerne på Google Ads er sat korrekt op og følger Googles forskrifter for, hvordan annoncerne skal opsættes – med det er du sikker på, at sende det rigtige signal om din forretning.

FREMVIS DINE YDELSER

Vis potentielle kunder hvad du tilbyder og skab synlighed omkring dine produkter

NÅ UD TIL DINE POTENTIELLE KUNDER

Ram dine kunder og dem der ligner dem med præciseret annoncer

BETAL KUN PER KLIK

Du betaler kun når der klikkes på annoncer og som fører interessenten til destinationen

HVORFOR VÆLGE ADMATIC DIGITAL?

Hos Admatic Digital er vi Google Partnere. Vi har derfor et tæt samarbejde med Google og er opdateret på den seneste udvikling. Med den nyeste viden indenfor Google annonceringsplatforme, yder vi altid den mest optimale Google Ads opsætning og sikre at du kommer godt igang med effektiv digital marketing.

FREMVIS DINE YDELSER

Admatic Digital har opfyldt alle kravene til at være Partner. Få flere oplysninger om Google Partners-programmet og kravene til at blive Partner eller Premier Partner.

VI ER EFFEKTIVE GOOGLE ADS SPECIALISTER

Admatic Digital har opfyldt alle kravene til at være Partner. Få flere oplysninger om Google Partners-programmet og kravene til at blive Partner eller Premier Partner.

Skal vi snakke om Facebook?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Facebook, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis.