Hvad er Google Ads egentlig?

Google Ads er en annoncerings tjeneste, der leveres af Google selv. Det er oprettet til virksomheder, der ønsker at markedsføre deres produkter og tjenester for brugere der gør brug af Google.

Ved at etablere en Google Ads konto, kan du angive et budget for, hvad du gerne vil bruge på annonceringskampagner, som hjælper dig op på Googles side 1.

Du betaler alene for at befinde dig på den første side, når besøgende klikker sig videre ind i din annonce. Denne annonceringsform kaldes også ‘Pay Per Click’ eller PPC. 

Admatic arbejder med Google Ads og på at skabe konvertinger. Performance marketing.

Hvad er fordelene ved Google Ads?

Google Ads annoncering og digital marketing

Skal vi hjælpe dine kunder med at finde dig på Google?

Der er ingen tvivl om, at Google Ads er en fantastisk måde at nå ud til din målgruppe på, mens de søger på internettet efter virksomheder der ligner din. Men selvom mange virksomheder anerkender vigtigheden af ​​søgemaskine-annoncer, ved mange ganske enkelt ikke, hvor de skal starte. 

Admatic Digital er et digitalt marketing bureau og vores mission er meget enkel – at hjælpe virksomheder med at tiltrække nye kunder og øge deres salg. Vi gennemgår din Google AdWords-konto og udarbejder en effektiv strategi, der hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål.

Vi sørger for, at dine Google annoncer er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, så de ses af de mennesker der betyder mest – dine potentielle kunder.

Vi sætter tid af til at lytte til dine behov og ønsker og udarbejder en dybdegående analyse af din virksomhed, så vi kan komme med den helt rette Google AdWords-løsning for dig. En løsning vi kan stå inde for og som vi ved fungerer.  

Bliv ringet op

Hvorfor skal du bruge Google Ads? 

Hvordan hjælper Admatic Digital med Google Ads?

Hos Admatic har vi stor erfaring med at skabe vindende strategier for virksomheder i Danmark. Når du vælger Admatic Digital, vælger du en samarbejdspartner der lytter til dine ideer, drømme og mål. Vi sætter tid af til at forstå din virksomhed og søger at skabe en fællesskabsfølelse, da vi gerne ser, at den med vores hjælp når de mål der er fastsat i fællesskab med dig. Du kan forvente, at din Google Ads konto er klar samme dag som vi er blevet enige om at indgå samarbejdet, og at vi i dagene efter har gjort kampagnerne klar, så vi kan sætte i gang så hurtigt som muligt.  Vi har aldrig for travlt til at besvare dine forespørgsler, ønsker og spørgsmål, så du vil sideløbende altid have mulighed for at kontakte os ved det mindste. Vores arbejdsgang består af følgende:  

  1. Vi administrer din Google Adwords-konto på dine vegne og sørger for det hele er på plads og spiller.  
  2. Vi sørger for, at udarbejde en målgruppe og tilpasse de rigtige søgeord til din virksomhed så du kan nå ud til en større gruppe potentielle kunder 
  3. Vi forbedrer effektiviteten af din kampagne, så din annonceringsbudget bliver brugt så effektivt som muligt. 
  4. Vi sikrer dig den rigtige trafik til dit websted for at øge konverteringen af salg og henvendelser.
  5. Vi opdaterer dig på ugentlig basis om hvordan det står til med dine annoncer og udarbejder en dybdegående rapport én gang månedligt som vi gennemgår i fællesskab.  
Bliv ringet op
Google analytics og søgemaskineoptimering
Digital for Clinic Balance og søgemaskineoptimering

“Admatic Digital har været meget effektive med deres arbejde. Vi oplevede en kæmpe vækst, da de først satte gang i annonceringen. Førhen lå vi på side 4 på Google. I dag ligger vi i toppen og er en af din klinikker der ligger i toppe. Vores budget for Google annonceringer var ikke højt, men alligevel har de formået at skabe det bedste resultat for vores virksomhed. Vi glæder os til et længerevarende samarbejde”

Skal vi snakke vækst Google?

Giv lyd fra dig, hvis du er interesseret i at tale om Google, og dens betydning for vækst, øget synlighed og en større omsætning. Det er helt uforpligtende og gratis. 

Digital marketing på sociale medier og søgemaskiner.

“Ingen er så passionerede og dedikerede, som vi er.”

– Admatic Digital

Vi brænder for at skabe værdi

Derfor finder du i Admatic Digital en partner, hvis eneste formål er, at arbejde på at gøre din virksomhed succesfuld.

Vores team har hjulpet utallige af virksomhedsejere, små som store, med online markedsføring, og i langt de fleste tilfælde har det vist at skabe en værdi virksomhedsejerne ikke havde forestillet sig det kunne.

Det skyldes ene og alene at vi arbejder efter principperne om effektivitet, kompromisløshed og vækst. 

95%

fortsætter samarbejdet tre måneder efter aftaleindgåelsen. Det er vi enormt stolte af. Det viser os, at vi gør en forskel for vores samarbejdspartnere.

90%

af vores samarbejdspartnere oplever en stigning i henvendelser og konverteringer efter første måned. Tallet vidner om vores effektivitet.

97%

af vores samarbejdspartnere kan godt forestille sig, at vi fortsat arbejder sammen næste år. Vi er glade for den store tillid og fortsætter arbejdet.