Teknisk SEO - Optimering bag facaden

Mens on-page SEO involverer alle de tydelige optimeringer, du laver på din hjemmeside, er teknisk SEO selve fundamentet. Det er vigtigt, at den tekniske SEO er på plads, for hvis ikke den er det, vil de gode resultater på søgemaskinerne udeblive. Brugervenlighed, hjemmesidens indlæsningstid og mobiloptimering spiller også en enorm rolle for rangering på Google. 

Få det tekniske fundament på plads

For mange virksomheder er der stor kamp om at opnå de høje placeringer i de organiske søgeresultater. Det er derfor vigtigt, at hjemmesidens forudsætninger er på plads, så du kan mærke effekten af dine on-page- og off-page-optimeringer. Vi kombinerer teknisk snilde med avancerede analyseværktøjer, der sikrer, at din hjemmeside fungerer optimalt.

Vi tilbyder omfattende arbejde med søgemaskineoptimering på din side, hvor vi selvfølgelig også optimerer den tekniske base. Hvis din hjemmeside har tekniske mangler, kan det have betydning for, om din hjemmeside overhovedet kan indekseres og vises på Google. Samtidig sørger vi for, at dit website er hurtigt og mobilvenligt, da brugervenlighed er et parameter, som Google vægter højt i forbindelse med SEO. 

Ofte er det nødvendigt med løbende optimering af hjemmesidens tekniske SEO, fordi søgemaskinernes algoritmer ændrer sig, og fordi der ved opdatering af indholdet på din hjemmeside kan opstå nye tekniske begrænsninger, der skal optimeres. 

Vi sørger for, at din hjemmeside lever op til alle relevante forudsætninger, herunder: 

Hastighedsoptimering

Vi optimerer din hjemmesides indlæsningstid og ydeevne, som forbedrer brugeroplevelsen og synligheden i søgeresultaterne.

Mobiloptimering

Mange besøger i dag hjemmesider på deres mobile enheder. Vi sikrer, at websitet fungerer fejlfrit på alle enheder, så brugervenligheden af siden og din rangering på Google forbedres.

Løbende optimering

Der kan løbende opstå et behov for, at hjemmesidens tekniske fundament optimeres. Vi overvåger din side og optimerer løbende. 

Indeksering

Vi indekserer dine sider. Indeksering og crawling af websider er afgørende for, at de bliver vist i søgeresultaterne. 

Ønsker du et tilbud? Kontakt os gerne for yderligere information!

Kom til tops på søgemaskinerne

Hvis du vil nå til tops på søgeresultaterne, er det vigtigt, at de tekniske parametre er på plads. Men det skal kombineres med solide backlinks og stærkt, brugervenligt on-page SEO-indhold. Hos Admatic Digital arbejder vi integreret med alle SEO-disciplinerne, så du kan få maksimal organisk trafik ind på din side. Med afsæt i data og en solid søgeordsstrategi skaber vi skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov. 

Det handler ikke kun om at opnå topplaceringer på søgemaskiner, men om at lave brugervenligt og relevant indhold, der skaber værdi for læserne. Det hjælper nemlig din virksomhed med at opnå en troværdighed og autoritet inden for dit felt. 

Som dit SEO-bureau arbejder vi med alle aspekter af SEO fra det tekniske til det indholdsmæssige. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang til søgemaskineoptimering, hvor vi laver omfattende research og udarbejder en strategi, der er skræddersyet til din virksomhed. 

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi strategisk og målrettet arbejder med søgemaskineoptimering, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.