Søgemaskineindeksering

SØGEMASKINEINDEKSERING – VIGTIGT DEL AF SEO

Søgemaskiner vil sikre sig, at brugerne får de mest relevante søgeresultater frem, når de søger efter et bestemt ord. Det har derfor stor betydning, om din webside er indekseret eller ikke.

Har din webside ikke været med i f.eks. Googles indeksering, går du glip af 80% af alle søgninger om dagen. Med indeksering sender søgemaskinerne såkaldte “bots” eller “crawlers” ud for at gennemse alle hjemmesiderne. De kopierer indholdet og følger de links, som er forbundet til siden. På den måde kan søgemaskinerne hente materiale om websidens placering og indhold. Herefter gemmes de i et indeks.

Mange faktorer spiller ind, når søgemaskiner foretager indeksering. Det er derfor vigtigt at have en god intern linkstruktur på din hjemmeside, så søgemaskinernes bots hurtigt og nemt kommer rundt til alle hjemmesiderne. Ved lancering af din webside, kan indekseringen ske lige efter. Derfor er det vigtigt, at websiden er helt klar og uden fejl, når den lanceres.

Læs alt om SEO. Lige fra teknisk SEO til linkbuilding. Alt hvad der står i ordlisten, kan storset refereres til SEO.

Hvordan indekserer man en hjemmeside?

At få en hjemmeside indekseret i dag nemmere end f.eks. 10-15 år tilbage. Søgemaskiner er så avanceret, at de finder indgående links helt automatisk. De viser på en måde vejen til dit website. Linket skal dog være fra en side, som Google, Bing eller Yahoo kender.

Læs mere om Admatic Digital