SEO tekst

Hvad er en SEO tekst?

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering. Ved søgemaskineoptimering optimere du din website ved at kigge på parameter, som booster din hjemmeside. En af mulighederne indenfor søgemaskineoptimering er SEO tekst. SEO tekst er en tekst på din hjemmeside, der hjælper Google med at forstå indholdet på din hjemmeside og hvor relevant siden er i forhold til en given søgning. 

Har du ikke tid eller kreativiteten til at lave din egne SEO tekster, så kan Admatic Digital hjælpe dig. Vi er professionel på området og har forstand på SEO elementer, der lever op til Googles kriterier. 

Admatic Digital har gode tips til SEO tekster, der henvender sig til dig, som gerne vil lave dine egne tekster og til dig, der gerne vil have professionel hjælp. 

Hvordan skriver man en god SEO tekst?

En god SEO tekst på din hjemmeside hjælper dig med at tiltrække kunder ved hjælp af relevante søgeord. Det er væsentligt at SEO-tekster er læsevenlige, da Google vurderer om læsere får noget ud af din tekst. Du skal derfor forme dine tekster til mennesker og ikke Google.

Du skal bruge, det valgte søgeord i din brødtekst flere gange og anvende det i overskriften, H1. Det er også godt for din SEO tekst, at anvende søgeordet i afsnitsoverskrifter, altså H2-H6. Samt skal du bruge søgeordet i URL‘en, alt-tags og billedets titel. Dog skal du passe på med at misbruge søgeordet, da Google anser det som misbrug og nedvurdere værdien i din tekst. Brug derfor søgeordet på adskillige måder, såsom forskellige endelser eller inkludere ord, der er relateret til søgeordet. 

Læs mere om Admatic Digital

seo analyse - ikon