Responsiv Webdesign

RESPONSIV WEBDESIGN – MOBILVENLIGHED ER VIGTIGT!

Med responsiv design vil dit website tilpasse sig forskellige elektroniske enheder og skærmstørrelser. Det vil sige, at dit website har godt indhold og er brugervenlig på både mobil, tablet og computer. Dette øger din virksomheds netværk og popularitet, især hvis dine annoncer er gældende på alle elektroniske enheder. Responsiv web-design er en måde at designe websites på. Ideen er, at dit website skal tilpasse sig skærmens størrelse. Prøv at forstørre dit browservindue og formindske det, så vil du kunne se, hvordan skærmstørrelserne ændrer sig på din elektroniske enhed.

Hvorfor er mobilvenlige websites vigtige?

Siden 2005 har Google straffet hjemmesider som ikke er mobilvenlige. Skal du investere i en mobilvenlig webshop eller hjemmeside, så er responsivt design den bedste og mest velfungerende løsning. Mobilsøgninger og køb via mobil stiger hvert år. Ikke nok med det, så presser Google virksomheder ift. krav om responsivt design. Alt i alt så styrker responsivt design din hjemmesides bundlinje og fundament i internetverdenen.

Mobile First-indeksering

Indtil ikke så for lang tid siden, har Google primært vurderet og placeret dit website ud fra en slags desktop-version af din hjemmeside. Det har Mobil First dog ændrer. Takket være Mobile First er det indholdet, hastigheden og designet på mobilversionen af dit website som danner grundlag for Google indeksering og placering af side på søgeresultaterne.

Læs mere om Admatic Digital 

admatic digital marketing bureau