PPC (Pay Per Click)

Hvad betyder PPC?

PPC ( Pay Per Click) er en type online annoncering, hvor man betaler en pris, hver gang der bliver klikket i en annonce. PPC annoncer kan bruges på online platforme såsom søgemaskiner herunder Google og Bing, forskellige hjemmesider og sociale medier. 

PPC annoncering er en god måde at tiltrække nye kunder på eller ramme en bestemt målgruppe, da annoncerne kun vises til dem, der kan være interesserede i dit produkt eller service. Man kan målrette PPC-annoncer på baggrund af geografisk placering, aldersgruppe, køn eller interesser. Det er også en effektiv måde at tiltrække nye brugere og trafik til din hjemmeside på, og på den måde kan flere stifte bekendtskab med dit brand.

Hvordan fungerer PPC?

PPC (Pay-Per-Click) fungerer ved, at man vælger specifikke søgeord, man ønsker at målrette sine  annoncer mod. Når en bruger søger efter et af disse søgeord på en søgemaskine som f.eks. Google, kan annoncen vises øverst eller nederst på siden i søgeresultaterne. Man betaler kun, når en bruger klikker på annoncen, og det er sådan, at PPC-annoncer adskiller sig fra andre online annonceringsmetoder.  

PPC bruges ofte på online søgemaskiner såsom Google og Bing, hvor man kan ramme målgruppen her og nu. Hvis man f.eks. har en Thai Restaurant, og en bruger søger på Thai Restaurant, vil ens annonce stå øverst på søgeresultaterne. Det kan potentielt føre til flere kunder og øget trafik på hjemmesiden. Det koster ikke noget, hvis brugeren kun ser din annonce. Derfor kan det også være omkostningseffektivt at køre med PPC annoncer, men det kræver også, at man har en brugervenlig hjemmeside og styr på sit SEO.

Skal vi hjælpe dig med PPC annoncering?

Hos Admatic Digital er vi specialiseret indenfor PPC og Google Ads. Vi kan også hjælpe dig med SEO og website optimering. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os snakke om mulighederne for at skabe vækst for din virksomhed.