No-Index

Du kan forhindre, at dine sider og annoncer bliver vist i Google Søgning, ved at føje metatagget “noindex” til sidens HTML-kode. Google vil herefter ikke reagere på dine filer. Implementeringen af no-index kan kører på to måder: Som et metatag og HTTP-svarheader.

Hvis du vil forhindre de fleste webcrawlere i at indeksere en side på dit website, skal du placere følgende metatag i sektionen “head” på din side. Vær dog opmærksom på, at webcrawlere kan fortolke anvisningen “no-index” forskelligt. Derfor kan det være muligt, at din side bliver vist i resultater fra andre søgemaskiner.

Det kan være en stor fordel at bruge noindex, så websitets linkværdi stadig roder rundt igennem sider med noindex, via interne links. Men ikke hvis linksne på siden med noindex, er tagget med ”nofollow”.

Tilføj og benyt no-index tags i din websides head sektion. Fjern tyndt og unødvendigt indhold (redundant indhold). De typiske fejl som vi ser hos forskellige sider, er følgende:

  • Duplikeret indhold
  • Kategorisider uden tekst
  • Tomme sider
  • 404 sider, der stadig findes i indeks

Fjern redundant indhold

Fjern redundant indhold ved at benytte no-index tags i din sides header sektion. De fleste CMS systemer kan nemt tilføje dette uden problemer. En korrekt metode ser således ud: <meta name=”robots” content=”noindex, follow”>

Brug noindex, follow og nofollow så du ikke stopper crawilingen af resten af din webside. Lige med det får du nemt indekseret dit webshop og dets indhold på bedst mulig måde.

Læs mere om Admatic Digital 

admatic digital marketing bureau