Indgående Links

Indgående links – Hvad er det for noget?

Indgående link er et link fra et website til et andet – set fra det modtagende websites vinkel. Ift. dit eget website er indgående link således et link fra et andet website til dit website. Det lyder lidt indviklet måske, men indgående links til dit website kan skabe værdi på flere måder:

–   Folk følger links, så hvis et link til dit website optræder på andre websites, hvor din målgruppe ser det, kan det genere relevante besøg til dit website, der måske ender med køb eller såkaldte leads.

–   Google følger links og bruger dem. De vurderer, hvilke websites som har det bedste indhold, rangering og synlighed. Jo flere der linker til dig, og jo mere autoritet de linkende sites har, jo højere en autoritet vil dit website få af Google. Dermed kommer du lettere til tops i relevante søgninger.

–   De indgående links hjælper Google med at opdage dine sider og sikrer, at de bliver indekseret.

Er indgående links til fordel for dig og din virksomhed?

Indgående links hjælper Google med at opdage dine websites og sider. Google sikrer, at de bliver indekseret. Dermed betyder det, at dit website er til at stole på. Brugere og læsere følger links. Hvis et link til dit website optræder på andres websites og din kundegruppe ser det, kan det genere yderligere eksterne relevante besøgende og leads, der måske ender som konverteringer – altså kunder.

Google bruger og følger disse slags links. Softwareprogrammet bruger dem til at vurdere, hvilke websites der er bedst. Er der mange som linker til dig og jo mere autoritet de linkende sider har, jo højere autoritet vil du få i Google. Hermed kommer du lettere til tops relevante søgninger. Indgående hjælper Google med at opdage følgende sider og garantere, at de bliver indekseret på internettet.

Læs mere om Admatic Digital 

admatic digital marketing bureau