Google My Business

GOOGLE BUSINESS – HVAD ER GOOGLE BUSINESS

Google Business er en slags virksomhedsprofil. Alle som har en virksomhed kan bruge programmet gratis. Du kan administrere din profil og der er mange forskellige veje at interagere med sine kunder på. Du kan uploade billeder, reklamer, tilbud, se anmeldelser og sms med kunderne. De mange interaktionsmuligheder kan hjælpe med at øge din popularitet og dermed omsætning.

Google My Business er et samlingssted for virksomheders praktiske informationer og oplysninger.

Hvad betyder Google My Business for din virksomhed, og hvordan ser dens visning ud på forskellige platforme?

Dine kunder kan lettere finde relevante oplysninger om dit firma. Den største fordel er, at dine oplysninger især bliver brugt via to platforme. 

  • Google Maps-søgninger
  • Normalt Google-søgefelt

Dit firma dukker op på søgefeltet, når der søges på relaterede ydelser eller produkter i nærheden af din lokation. Google My Business er meget let og simpelt. Google har også lavet en app til smartphones, hvor man kan rette oplysninger, se statistik og anmeldelser fra sin konto. Et supergodt værktøj, som du kan downloade i Google Play eller App Store.

Større kundeengagement

En gratis virksomhedsprofil er mere end bare en annonce. Administrer, hvordan din virksomhed bliver vist på Google-søgning og i Maps. Der er flere fordele

  • Revidér kundeinteraktioner/leads til konverteringer
  • Kend dine følgere, og sæt pris på deres loyalitet
  • Underret og opdater kunderne løbende


Læs mere om Admatic Digital 

admatic digital marketing bureau