Google Adsense

GOOGLE ADSENSE – TJEN PENGE PÅ DIN HJEMMESIDE

Google AdSense er et annoncevisningsprogram, der gør, at du kan vise annoncer på din hjemmeside og derigennem tjene penge. Programmet tillader også, at du får vist dine egne annoncer på andre hjemmesider. 

Hvordan virker Google AdSense? 

Google AdSense kan være en effektiv metode til at tjene penge på sin hjemmeside. Programmet giver således ejere af hjemmesider tilladelse til at vise annoncer, hvor ejerne tjener et procentuelt beløb for hvert klik. 

Annoncerne, der vises, er målrettet det indhold, der i forvejen vises på siden. De besøgende på hjemmesiden har sandsynligvis allerede en interesse i annoncens produkt, og klikraten er derfor relativt høj på annoncerne. Større virksomheder og professionelle tjener større beløber med AdSense, men det bruges også at privatpersoner, som har en hjemmeside som fritidsbeskæftigelse. Omvendt giver Google AdSense annoncørerne mulighed for at fremvise reklamer på sin side og til et relevant publikum. 

Man skal dog ikke forvente, at man tjener en masse penge fra dag ét. Som med meget andet marketing er det vigtigt, at man skriver om noget, der har relevans for mange mennesker. Hvis der ikke er nogen, der besøger din side, er der heller ikke nogen, der trykker på annoncen. Find derfor balancen imellem at skrive om et emne, der engagerer mange mennesker og lav konkurrence. Jo større trafik du får til din side, jo flere penge kan du potentielt tjene. 

Hvordan får jeg Google AdSense? 

Du skal enten som hjemmesideejer eller annoncør tilmelde dig programmet, hvilket er helt gratis. Såfremt din hjemmeside godkendes, vil du efterfølgende kunne vælge mellem relevante annoncer, der kan vises på din hjemmeside. Du skal blot oprette en bruger og vælge, hvor på din hjemmeside du ønsker at vise annoncerne. 

For at få vist annoncerne på din side skal du blot tilføje en HTML-kode til din hjemmeside. 

Læs mere om Admatic Digital