Facebook Power Editor

Facebook power editor – et værktøj til din digitale marketing

Brug Facebook Power Editor gratis til at administrere og markedsføre dine annoncer på Facebook. Opret annoncekampagner, udvælg din målsætning og målgruppe. Som annonceadministrator er det nemt at redigere budget, målgruppe, placeringsindstillinger og annonceindhold. Man kan når som helst sætte sine annoncekampagner på pause, kopiere eller genstarte dem.

Der er forskellige måder at arbejde med annoncering på Facebook. Den første funktion, men som også er relativ dyr, er Boost-funktionen, som spreder annoncer ud til masser af brugere. Den anden funktion er Facebook Ads Manager, der fungerer som en entry-level annoncerings værktøj. Her er markedsføringen og annoncerne under guidede forhold, hvor Facebook håndterer processen og opsætter markedsføringen ud fra et naturligt flow..

Facebook Power Editor og Ads Manager er dog smeltet sammen til et samlet værktøj, hvilket gør det lettere og mere effektivt for brugerne.

Hvad kan man med Power Editor?

Nogle såkaldte eksperter vil påstå, at det eneste rigtige værktøj for professionelt arbejde med Facebook annoncering, er Power Editor. Facebook Power Editor giver et større overblik samt muligheden for at oprette og administrere flere annoncer og reklamer på en gang. Uploading igennem Excel og andre mellemprogrammer er også en mulighed. Undervejs og igennem årene har værktøjet Facebook Power Editor fået nye designoptimeringer, der gør nu endnu mere effektivt. Som sagt er Facebook Ads manager og Power Editor samlet i et stærkt værktøj, der kombinerer det bedste fra begge verdener.

Gem dit Facebook arbejde

“Save to draft” funktionen gør det nemmere at strukturere og arbejde med annoncer. Tidligere kunne man ”gemme” det seneste arbejde i Ads Manager, men med den nye funktion – save to draft har gjort mange virksomheder begejstreret og glade for mere fleksibilitet og hurtigere annonceringsproces.

Læs mere om Admatic Digital 

admatic digital marketing bureau