Resultatorienteret e-mail marketing

Vi er dedikerede til, at din virksomhed vækster gennem målrettet og effektiv e-mail marketing. Vi sørger for, at dit budskab ikke blot når frem til dine kunder – det skaber også handling. 

Tilføj e-mails til din marketingstrategi

Har du et ønske om at øge din digitale indsats, kan e-mail marketing være den rigtige vej at gå. Det er en disciplin, som især er velegnet i kombination med andre digitale marketingsdiscipliner.

Vi udvikler e-mail-kampagner for webshops, B2C- og B2B-virksomheder, som har til formål at skabe opmærksomhed, leads, salg og konverteringer. Vi udtænker en effektiv strategi, der passer til din konkrete virksomhed, og som er skræddersyet til at skabe de resultater, du ønsker. 

Vi skelner desuden mellem dine forskellige målgrupper, så vi kan levere indhold, der er relevant forskellige kundetyper. 

Er du parat til at integrere e-mail-kampagner i din digitale marketingstrategi? Så kontakt os gerne, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at øge din digitale tilstedeværelse. 

E-mail marketing

CRM-integreret e-mail marketing muliggør målrettede kampagner og automatiserede e-mailflows. Send personlige beskeder, forbedr engagement og konverteringsrater.

Øg din brandbevidsthed

Du øger  brandbevidstheden blandt potentielle kunder ved regelmæssigt at placere dit brand foran dem og styrke relationen mellem virksomhed og kunde.

Forbedret kundeloyalitet

Forbedr din kundeloyalitet ved at levere skræddersyet indhold, belønne kundernes engagement og opbygge en fortsat, meningsfuld dialog med eksisterende kunder. 

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve i e-mails fungerer som en bro mellem virksomheder og kunder. Du holder dermed modtagerne opdateret, engagerede og loyale gennem relevant indhold og tilbud.

Ønsker du et tilbud? Kontakt os gerne for yderligere information!

Vælg Admatic Digital til din e-mail marketing

Vores team af eksperter gør altid en dedikeret indsats for at sikre, at du får de ønskede resultater gennem dine marketingindsatser. Vi tilpasser os dit behov og din konkrete virksomhed. På den måde får du de bedste forudsætninger for at skabe vækst. 

Udover at skabe vækst vil et målrettet og dedikeret arbejde med e-mail marketing pleje forholdet til dine kunder og dermed øge loyaliteten. Med den korrekte målretning og fokus får du mulighed for at ramme mange potentielle kunder, levere skarpere budskaber og få øget kendskabet til dit brand.