Her kan du læse mere om nogle af vores succes cases

Du kan i det følgende læse om nogle af de samarbejder vi har haft. I samtlige cases dedikerer vi os til at hjælpe vores samarbejdspartnere mod succes med deres digitale marketing.

Vi varetager alt fra strategi til eksekvering.

Nogle gange får vi stillet opgaver, hvor vi alene skal arbejde med ét af vores specialeområder, og andre gange er vi sat til at være torvholder for al marketing på tværs af de digitale marketingkanaler. 

Digital marketing for revisor formidler

“Admatic Digital har overgået vores forventninger omkring digital marketing”

“Vi kan varmt anbefale Admatic Digital. De yder deres bedste og man kan mærke, at de brænder for at skabe resultater. Den tilgang passer til netop min branche, da vi er afhængige af vores digitale synlighed. Til hver opfølgningsmøde har de en skarp og forståelig præsentation med, hvilket giver os muligheden for at tilpasse vores strategi.” 

Direktør / Chadi Taleb

“Tak for et fremragende samarbejde”

“Vi tog selv kontakt til Admatic Digital, da vi havde hørt godt om dem, og det indtryk blev også godt bekræftet hele vejen igennem. Hver en detalje og opsætning på vores website aurum-guld.dk, var tilpasset vores ønsker og behov. De bestod os med en detaljeret guide mht. brugen af websitet og har virkelig assisteret os med tilgangen til digital marketing på Facebook. Behagelige folk at tale med og som har blod på tanden til at udvikle sig sammen med kunden.”

Butiksindehaver / Aurum Guld & Sølv

Digital for Clinic Balance og søgemaskineoptimering

“Man er ikke bare en kunde. Man er en samarbejdspartner hos Admatic Digital.”

“Min faste konsulent er både lyttende, omstillingsparat og handlekraftig. Det skal man netop være i min branche, hvor tilbud og nye kampagner skal igangsættes fra dag til dag. Det er betryggende, at jeg altid kan få fat i min faste konsulent. Kan varmt anbefale Admatic Digital.” 

Klinikejer / Clinic Balance

“Resultater. Det er Admatics varemærke”

“Som autoværksted i København, er vi præget af konkurrence, hvorfor det vigtigt for at os at være synlige digitatl og på de forskellige marketingkanaler. Det har Admatic Digital hjulpet os med. De har både udarbejdet vores website og opsat vores marketingkanaler.  De går gerne den ekstra kilometer. Magen til service skal man lede længe efter. Kan klart anbefale Admatic Digital. 

Ejer af Martins Autohus / Jakob

“Dygtige folk -Stor tilfredshed”


“Admatic Digital har hjulpet os med Facebook både annoncering og opslag, email marketing og SEO. Vi har via deres annoncer for os fået mere end 200 bookinger på vores hjemmeside. De har gjort en fremragende indsats med at få virksomheden synlig på nettet og kommer fra tid til anden med egne gode forslag til forbedringer og optimering. Forslag der ikke nødvendigvis koster en formue og som rent faktisk virker. IT-verdenen og dertil hørende konsulentbistand er en dyr verden i kroner og ører. Autocenter Københavns engagement hos Admatic Digital har været i den rimelige størrelsesorden og har betalt sig selv tilbage adskillige gange”
 

Afdelingsleder / Mark