LÆS OM VORES SUCCES CASES

VI HAR BLANDT SKABT SUCCES MED DIGITAL MARKETING FOR DISSE VIRKSOMHEDER

rh-revision-logo
Chaditaleb-3-Logo-1
ab-auto-og-skade-center-logo
Skaermbillede_2021-02-18_kl._17.12.42-removebg-preview
Skaermbillede-2021-02-18-kl.-17.32.56
Jaguarhouse-logo
Cafe-Mango-Logo
Pantella-Logo-e1623450843809
Skaermbillede-2021-02-18-kl.-17.38.43
skatteinform-logo
cb-logo-pdf-1024x762
autocenter-logo
Chadi-T.--1024x614

“Admatic Digital har overgået vores forventninger omkring digital marketing”

“Vi kan varmt anbefale Admatic Digital. De yder deres bedste og man kan mærke, at de brænder for at skabe resultater. Den tilgang passer til netop min branche, da vi er afhængige af vores digitale synlighed. Til hver opfølgningsmøde har de en skarp og forståelig præsentation med, hvilket giver os muligheden for at tilpasse vores strategi.”

Direktør / Chadi Taleb

“Man er ikke bare en kunde. Man er en samarbejdspartner hos Admatic Digital.”

“Min faste konsulent er både lyttende, omstillingsparat og handlekraftig. Det skal man netop være i min branche, hvor tilbud og nye kampagner skal igangsættes fra dag til dag. Det er betryggende, at jeg altid kan få fat i min faste konsulent. Kan varmt anbefale Admatic Digital.”

Klinikejer / Clinic Balance

“Resultater. Det er Admatics varemærke”

“Som autoværksted i København, er vi præget af konkurrence, hvorfor det vigtigt for at os at være synlige digitatl og på de forskellige marketingkanaler. Det har Admatic Digital hjulpet os med. De har både udarbejdet vores website og opsat vores marketingkanaler. De går gerne den ekstra kilometer. Magen til service skal man lede længe efter. Kan klart anbefale Admatic Digital.

Ejer af Martins Autohus / Jakob

“Dygtige folk – Stor tilfredshed”

“Admatic Digital har hjulpet os med Facebook både annoncering og opslag, email marketing og SEO. Vi har via deres annoncer for os fået mere end 200 bookinger på vores hjemmeside. De har gjort en fremragende indsats med at få virksomheden synlig på nettet og kommer fra tid til anden med egne gode forslag til forbedringer og optimering. Forslag der ikke nødvendigvis koster en formue og som rent faktisk virker. IT-verdenen og dertil hørende konsulentbistand er en dyr verden i kroner og ører. Autocenter Københavns engagement hos Admatic Digital har været i den rimelige størrelsesorden og har betalt sig selv tilbage adskillige gange”

Skal vi løfte din virksomhed med digital marketing?

Hos Admatic er vi drevet af lysten til at skabe stærke digitale kunderejser og bæredygtige resultater, der i særdeleshed kan mærkes på bundlinjen. Er du klar til at høre mere om, hvordan vi kan skabe vækst for dig?

TELEFON

ÅBNINGSTIDER

*Lukket lørdag og søndag