Udvalgte cases

Her kan du læse om nogle af de samarbejder vi har haft. I samtlige cases dedikerer vi os til at hjælpe vores samarbejdspartnere mod succes med deres digitale marketing.

Vi varetager alt fra strategi til eksekvering.

Nogle gange får vi stillet opgaver, hvor vi alene skal arbejde med ét af vores specialeområder, og andre gange er vi sat til at være torvholder for al marketing på tværs af de digitale marketingkanaler. 

Digital marketing for revisor formidler

“Admatic Digital har overgået vores forventninger omkring digital marketing”

“Vi kan varmt anbefale Admatic Digital. De yder deres bedste og man kan mærke, at de brænder for at skabe resultater. Den tilgang passer til netop min branche, da vi er afhængige af vores digitale synlighed. Til hver opfølgningsmøde har de en skarp og forståelig præsentation med, hvilket giver os muligheden for at tilpasse vores strategi.” 

Direktør / Chadi Taleb

Digital for Clinic Balance og søgemaskineoptimering

“Man er ikke bare en kunde. Man er en samarbejdspartner hos Admatic Digital.”

“Min faste konsulent er både lyttende, omstillingsparat og handlekraftig. Det skal man netop være i min branche, hvor tilbud og nye kampagner skal igangsættes fra dag til dag. Det er betryggende, at jeg altid kan få fat i min faste konsulent. Kan varmt anbefale Admatic Digital.” 

Klinikejer / Clinic Balance

Digital marketing på Facebook, Instagram og Google

“Resultater. Det er Admatics varemærke”

“Som frisørsalon i indre by i København, som i forvejen er konkurrencepræget, er det vigtigt for at os at være synlige på de forskellige marketingkanaler. Det har Admatic digital hjulpet os med. Isabella er bare en dronning. Har aldrig set magen til service. Kan klart anbefale Admatic Digital. 

Salonbestyrer / Salon Rio