Succes Cases

Se vores cases her & bliv klogere på hvad vi har lavet for andre kunder

Vi er et digitalt marketingbureau bestående af specialister der hjælper virksomheder med B2B og B2C marketing

Vi gør en mærkbar forskel. Læs og hør hvordan forneden.

Vi elsker at hjælpe virksomheder med, at vækste. Her har vi samlet en række interessante cases, hvor vi har fået lov til at gøre en forskel. Hos Admatic Digital er vi altid med i vores samarbejdspartners rejse og nyder at se den udvikling vi skaber med digital marketing. 

Vi elsker at hjælpe virksomheder med synliggøre dem med digital marketing – for de oplever alle en betydelig stigning i omsætningen og kundeflowet. Her har vi samlet en række interessante cases, hvor vi har fået lov til at gøre en forskel. Hos Admatic Digital er vi altid med i vores samarbejdspartners rejse & nyder at se deres udvikling.

Skatteinform: SEO har bevirket stigning i relevant organisk trafik

Skatteinform har haft et indgående ønske om gode positioneringer på keywords, relevante for deres specialiserede revisionsfaglige ydelser. Skatteinform befinder sig i dag i top 10 postioneringer i søgeresultaterne på hele 556 søgeord og har de seneste 6 måneder oplevet en stigning af organisk trafik på hele 43 %. Virksomhedens leadgenering kommer i dag af den organiske trafik.

Clinic Balance: Content, organiske opslag og Meta Business Ads

Clinic Balance er blandt markedets mest kompetente kosmetiske klinikker. Med en forarbejdet virksomheds- og konkurrent analyse i hånden gik vi i fællesskab med Clinic Balance i gang med at udforme klinikkens brandidentitet ved første en website og derefter ved ugentlige organiske opslag på Facebook og Instagram samt præciseret annoncering. Clinic Balance i dag blandt de mest vellidte klinikker på Sjælland.

Tæppelager: Webshop og annoncering på Google & SoMe

Tæppelager havde et klart ønske om at komme digitaliseringen i møde, hvilket endte med en aftale om udarbejdelse af en Woocommerce webshop efterfulgt af Google Ads og Facebook Business annoncering. Virksomheden oplevede hurtig i processen en øget besøgsrate i dets lokaliteter fra forskellige kundegrupper som hidtil ikke var set. Samtidig oplevede virksomheden en tiltagende stigning i salget på webshoppen.

+150 virksomheder stoler på os

Se et udsnit af de samarbejder vi har haft med forskellige virksomheder. Ønsker du at få et besyv på kvaliteten af vores ydelser som leverandør, så tøv ikke med at spørge os.

Skal vi ringe dig op?

Hos Admatic er vi drevet af lysten til at skabe stærke digitale
kunderejser og bæredygtige resultater, der i særdeleshed kan
mærkes på bundlinjen. Er du klar til at høre mere?